Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Pijnverlichting

Neurostimulatie en (Near-Infra) Roodlight therapie

 

InterX™ therapie is een niet-invasieve interactieve neurostimulatie therapie voor het behandelen van post-traumatische, chronische en neuropathische pijn

Rood licht is één van de meest natuurlijke vormen om het lichaam te stimuleren in haar zelfgenezend proces. Het onderhoudt een goede gezondheid, zorgt voor voldoende hydratatie en zuurstoftoevoer. 

NEUROSTIMULATIE met InterX

InterX-therapie is een vorm van neurostimulatie om acute en chronische pijn te verlichten, medicijngebruik terug te dringen en fysieke klachten blijvend op te lossen, gebaseerd op de oude “Tibetan Tapping”. Het is klinisch bewezen dat InterX effectief is om vlugger te revalideren, minder pijn te hebben en meer ROM (range of movement). InterX werkt op zenuwcellen die geblokkeerd zijn. Via een feedbacksysteem geeft het apparaat aan waar in het weefsel blokkades zitten. Het prikkelt de zenuwcellen tot het terugpakken van hun taak, zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De zenuwen worden NIET geblokkeerd. Dit interactieve neurostimulatie triggert ons parasympathisch zenuwstelsel wat resulteert in minder angst en minder stress, een betere vertering en een betere slaap. 

De FlexBeam is daarbij een mooie aanvulling, en geeft extra boosts in het lichaam

ROODLICHT & NEAR-INFRA RED met Flexbeam

Roodlicht en near-infraroodlichttherapie onderhouden een goede gezondheid, zorgt voor voldoende hydratatie en zuurstoftoevoer. Het is een perfecte anti-aging voor je lichaam (huidelasticiteit & productie van collageen), het verhoogt jouw cellulair niveau (mitochondriën). Deze therapie is ook een QI-generator (via acu-punten) dat je lichaam voorbereidt op betere prestaties en een vlugger herstel (stijfheid).

 

 

Roodlight therapie en neurostimulatie hebben een positief resultaat:

    • Het verlicht de pijn
    • Het is ontstekingsremmend
    • Het herstelt de huid
    • Boost het immuunsysteem
    • Sport: betere prestaties

Zowel InterX als Flexbeam kunnen effectief worden gebruikt als alleenstaande therapie of in combinatie met andere modaliteiten. Het wordt ook gebruikt om acu-punten te activeren. 

Getuigenissen van dokters en patienten, alsook verschillende studies kunt u bekijken via de rubriek Pijnverlichting. 

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Elke lichaam reageert anders en bij diepgewortelde omstandigheden kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. In de meeste gevallen zijn voor chronische klachten meer behandelingen nodig (6 à 14) dan voor acute klachten. Bij acute klachten kunnen een paar behandelingen voldoende zijn. Vrijwel in alle gevallen ervaart men een onmiddellijke verlichting van de pijn. De beste resultaten worden behaald bij 2 behandelingen per week.

 

Ik ben opgeleid door dokter Zulia Frost (UK) en door Amira Segal (Nederland). Ik wil erop wijzen dat ik geen diagnose mag stellen bij wat ik voel in jouw lichaam. Ik zal je zo goed mogelijk begeleiden om je vlugger beter te voelen. 

Ik gebruik InterX & Flexbeam voor jouw welzijn. 

Klik deze links voor meer informatie: NEUROSTIMULATIE en ROODLICHT THERAPIE

 

Geef je lichaam de kracht om zichzelf te genezen, en reserveer uw eerste sessie met InterX en Flexbeam.