Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Aroma Raindrop

RAINDROP THERAPY is een weldadige en zeer ontspannende Aroma-behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën en warme handdoek. Therapeutische 100% etherische oliën hebben een reinigend effect op allé organen, de olie blijft tot 7 dagen na de toepassing in het lichaam.

Tijdens de behandeling worden 9 verschillende essentiële oliën aangebracht en op een speciale manier in het lichaam gemasseerd. Hierbij wordt o.a. gebruikt gemaakt van Vitaflex. Het is een gespecialiseerde vorm van lichaamsmassage die zeer effectief is om de oliën via de zenuwbanen in het lichaam te brengen.

De IDEALE detox-massage na een zware dag.

Duur van een sessie: 60 of 90 minuten

Extra: Aloë Bio Cellulose gezichtsmasker 

Footreflexology thai

De Thaise voetmassage helpt het natuurlijke genezingsproces en de energiestroom van het lichaam te activeren. In de voetzolen bevinden zich reflexzones die via energiekanalen zijn verbonden met alle organen, spieren, botten en weefsels.

Bij de traditionele Thaise voetmassage worden zowel de onderbenen als de voeten uitgebreid gestretched en gemasseerd. Een klein houten stokje wordt gebruikt nadat beide voeten zijn opgewarmd en behandeld. Extra acupressuur punten worden gestimuleerd. 

Ideaal voor wie een staand beroep heeft of als je voeten het moeilijk hebben. Voor wie geen lichaamsmassage wil, is dit een waardig alternatief en een ideale introductie. Een wellnessgevoel is het resultaat voor het “hele lichaam”.

Duur van een sessie: 60 minuten

Extra: Aloë Bio Cellulose gezichtsmasker

Hot Bamboo

Bij deze behandeling wordt het gebruik van verwarmde bamboe geïntegreerd in de traditionele Hawaiiaanse massage die warmte en energie aan het lichaam toevoegt. Het bevordert de spierontspanning, verbetert de bloedcirculatie, bevordert de ontgifting van het lichaam en opent op spiritueel niveau de energiebanen. Sublieme relaxatie.

Duur van een sessie: 60 of 90 minuten

Extra: Aloë Bio Cellulose gezichtsmasker

Extra: Aloe bio Cellulose gezichtsmasker

Tijdens jouw gekozen massage wordt uw gezicht behandeld met de Aloë Bio Cellulose masker. Een diepe en krachtige hydraterende en vochtinbrengende masker dat de huid verzacht. De toevoeging van paardenkastanje vermindert rode plekjes, brengt een doffe huid weer tot leven en vermindert tekenen van huidveroudering. Een puur genot!

Voor sessies van 60 en 90 minuten.