Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Aloe Vera

Ons uitgangspunt is het creëren van een FITTERE VERSIE van jezelf op basis van pure Aloë Vera.

 

ALOE VERA IS EEN KRACHTIGE DARM-HELENDE PLANT

 

Zorg dragen voor je spijsvertering bevordert jouw welzijn en immuniteit. Het dagelijks drinken van pure Aloë Vera zou één van de belangrijkste elementen in het spijsverteringsprocess kunnen zijn. Je zal snel een positief effect voelen van de voedzame ingrediënten van deze plant. Aloë Vera bevordert het natuurlijk afweersysteem en het is namelijk ongelooflijk wat één glaasje pure aloë vera, als aanvulling op je bestaande voeding, met je energielevel doet.

DAT WIL IK JOU OOK LATEN ERVAREN.

 

Je kan kiezen tussen het Vitality programma (kuur van 1 à 3 maanden) of maak een vliegende start met ons F.I.T programma

Vitality Programma

Aloe Vera wordt ook wel eens “de plant van de onsterfelijkheid”genoemd.

Als je dagelijks één glaasje pure Aloë Vera zou drinken, zal je vlug voelen dat je lichaam en geest er zoveel baat bij hebben.

Fit Programma

Dit eenvoudig te volgen FIT-programma bestaat uit 3 krachtige Vitality Packs: Clean9, F15 en Vital5.

Ontwikkeld voor een gezondere levensstijl, voor nu én voor de lange termijn.

Het F.I.T. programma is er voor iedereen. Je stapt in op het niveau dat bij jou past en bepaalt zelf in welk tempo je aan jouw doelen werkt.

CLEAN 9 PROGRAMMA: 

Dit efficiente en makkelijk te volgen cleansingprogramma geeft jou de tools in handen om vandaag nog te starten met de transformatie van jouw levensstijl.

Ontdek hoe jouw lichaam verandert in slechts 9 dagen.

Je volgt een effectief voedingsschema, het zet je aan om meer te gaan bewegen, je wordt je bewust van jouw valkuilen, we werken samen aan een sterkere mindset, en het geeft een boost aan energie.

Je ontvangt gratis tips en inspiratie omtrent voeding & leefstijl:

– Gratis workouts

– Gratis maaltijdsuggesties

– Sporten en bewegen

– Mindset en mentaliteit

Wat kan je verwachten na de C9?

•Minder behoefte aan suikers

•Minder opgeblazen gevoel

•Bewustwording in gezonde eet- en beweeggewoontes

•Betere balans

•Positieve(re) ingesteldheid

•Mooiere huid

•Boost aan energie

•En een stralende JIJ

En het allermooiste, dit programma resulteert in de ultieme motivatie om jouw nieuwe en gezonde gewoontes na 9 dagen verder te zetten.

Probeer het uit en start vandaag nog, op weg naar een nog STRALENDER JIJ.

Bestel jouw C9 box via de online shop.

F15 PROGRAMMA:

Dit programma is de volgende stap om van jouw gezonde gewoontes een nieuwe aangename routine te maken. Je volgt 15 dagen lang een afgestemd programma met duidelijke voedings- en sportschema’s. Afhankelijk van jouw sportniveau kies je voor Beginner, Intermediate of Advanced. Ben je net begonnen met fitnessen of heb je het C9 programma net gevolgd, dan is de F15 Beginner een prima niveau om te starten. F15 Intermediate is voor jou als je al actief bezig bent. Ben jij een sportman of -vrouw en op zoek naar een nieuwe routine om je prestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is F15 Advanced voor jou.

 

Je kunt het programma herhalen zo vaak als je wilt of maak de stap naar het volgende niveau (intermediate, advanced)

– Net begonnen met sporten of heb je net de C9 gevolgd?

– Wil je graag een aantal kilo kwijt of je “silhouet” wat verfijnen?

– Wil je weer lekker in je vel zitten en de juiste basis creëren voor een gezond en fit leven?

– Of ben je juist op zoek naar een nieuwe routine om je prestaties naar een hoger niveau te tillen? En is het jouw doel om meer spiermassa op te bouwen en jouw fysieke doelen te bereiken?

Dan is het F.I.T. programma de perfecte keuze!

Ben je overtuigd en wil je zowel de C9 box als de F15 box in huis halen?

Vul het contactformulier in en vraag naar jouw extra € voordeel.

VITAL5 PROGRAMMA:

STABILISATIE en ONDERSTEUNING.

De drukte van het dagelijks leven maakt dat we op het gebied van voeding soms voor de makkelijkste weg kiezen. De keuze valt dan vlugger op snacks en fastfood in plaats van een gezonde maaltijd. Maak gezonder eten daarom zo makkelijk mogelijk. Dit doe je bijvoorbeeld door vooraf te bedenken wat je gaat kopen, maaltijden op voorhand klaar te maken en te genieten van de voordelen van Vital5.

Vital5 bestaat uit 5 sleutelproducten, die passen binnen de basis van gezonde voeding.

Het programma omvat:

– Aloe Vera Gel: verhoogt de opnames van voedingsstoffen;

– Active Probiotic met 6 verschillende bacterie-stammen en biedt 8 miljard kolonie vormende eenheden: dit draagt bij tot meer balans in je darmen;

– Arctic Sea is rijk aan de Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Omega-3 vetzuren hebben een gunstige werking op het hart. DHA is bovendien goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen;

– Arginine Plus helpt je om de hele dag actief te blijven en optimaal te presteren tijdens en na het sporten. De formule bevat L-Arginine en de vitaminen B6, B9 en B12 die bijdragen aan extra energie in geval van vermoeidheid.

– Multivitaminen Daily bevat 55 perfect uitgebalanceerde voedingsstoffen die een grote hoeveelheid essentiële vitaminen en mineralen levert.

Vraag naar de GRATIS brochure via het Contact formulier.

Lees meer over Aloe Vera of ga onmiddellijk naar de Webshop