Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Hawaiian healing

When our mind becomes calm,

we are able to listen to our own inner voice of wisdom much clearer,

and healing may take place.

 

Hawaiian Healing is een levenslange ontdekkingsreis om magische harmonieuze dingen te creëren met jezelf en met je omgeving.

De Hawaiiaanse genezingsmethode is een krachtig hulpmiddel om te kunnen loslaten (fysisch en mentaal) en kan versterking bieden bij allerlei geneeswijzen. Deze sessies worden gegeven door lichaamsgerichte behandelingen, door verbinding te maken met ons onderbewuste en door ze te combineren. Ze zijn gebaseerd op Lomilomi massage, Aloha Meditaties en Ho’oponopono. 

Onze intentie, als authentieke Hawaiian healing-beoefenaars, is om ondersteuning te geven wanneer de bron van fysieke en emotionele ongemakken ontgrendeld wordt. Een veilige en helende omgeving wordt gecreëerd waar de energie magisch, mystiek en goed aanvoelt.

 

Hawaiian Healing, It’s coming home.

 

Lees meer over Hawaiian Healing

Body

Authentieke Lomilomi gaat veel verder dan een fysieke massage. Het dringt door alle spanning en zachte weefsels van het lichaam tot op het niveau van de botten, waar ons DNA is opgeslagen. Het verbindt opnieuw het fysieke lichaam met het emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Als deze staat van harmonie bereikt is, zal je verbaasd zijn hoeveel wonderen er nog kunnen ontstaan.

Als je op zoek bent naar een unieke behandeling die je in staat stelt om echt los te laten, je gekoesterd en energiek te voelen, dan is Lomilomi echt iets voor jou!

Vraag ook naar 4-handen of duo-massages.

Lomilomi HAWAIIAN BODYWORK

Deze stijl van Lomilomi (oorsprong: Kahu Abraham Kawa’I) is een transformatieve of Rebirth ritueel dat je tot diep in jouw onderbewuste kan raken. 

Met de lange, vloeiende bewegingen voelt deze sessie aan als een dans op de golven van Hawaïi, een flow waardoor je emotioneel meer stabiliteit gaat ervaren. We duiken door een waterval van pure “Aloha” en bereiden je voor op het diepere werk. Herinneringen, meestal opgeslagen in onze cellen (DNA) worden “aangeraakt” en er wordt iets in beweging gezet. Het gebruik van warme olie en de helende muziek zorgen voor een harmonieuze ontspanning. Deze staat van diepe ontspanning maakt het mogelijk om diepgewortelde blokkades los te laten. 

Een Ho’Oponopono intake maakt deel uit van de sessie, we werken met pure intentie die de focus wordt van het genezingsproces in deze sessie.  

Er is geen vast formaat of volgorde, geen enkele sessie is identiek. Elke sessie is uniek, afgestemd op jouw fysieke en energetische behoeften. In ieder geval zal je als herboren van de tafel komen.

Duur van een sessie: +/- 120 min  Op aanvraag: 4-handen sessies (maandelijks-vrije bijdrage, check de rubriek Info/Workshops)

 

Lomilomi, gegeven in de koesterende Aloha spirit van Hawaii,

nodigt je uit naar een betere balans en harmonie,

en helpt je jezelf te omarmen met alles wat je bent.

En als je weet wie je bent, dan wijst jouw weg zich vanzelf. 

Lomi Vibrational medicine (lymfedrainage)

In deze subtiele en tegelijkertijd krachtige traditionele Lomilomi massage (door Aunty Maile “vibrational medicine” genoemd) gebruiken we  vibratietechnieken en de adem om blokkades in je lichaam op te heffen en op te ruimen. Deze volledige lichaamsmassage brengt verlichting bij hoofdpijn, rugpijn en andere fysieke klachten. Tegelijkertijd ervaar je een diepe ontspanning. Met de helende kracht van pu’ili (bamboestokken) en pu’ohe (bamboefluit) sluiten we de behandeling af.

Duur van een sessie:  60, 90 of 120 min 

LUA LOMI (Deep Tissue)

Deze stijl van advanced Lomilomi wordt beschouwd als de Hawaiaanse deep tissue, dat ook diep in je onderbewuste gaat. Van zodra het zenuwstelsel ontspannen is, kan het specifieke diepere werk starten.  Integenstelling tot Deep tissue (druk in de diepte) wordt er bij de Lua Lomi gebruik gemaakt van verschillende opwaartse bewegingen dat de doorbloeding stimuleert en dat het lichaam terug op één lijn brengt. Ideaal voor spier- en gewrichtsproblemen, atleten en voor degenen die op zoek zijn naar een diepe weefselbehandeling.

Deze massagevorm is verbonden met de Hawaiiaanse martial arts (99% spiritualiteit & 1% gevecht). Oorspronkelijk werd het gebruikt om gewonde krijgers weer op te lappen, de healers zetten de botten en gewrichten terug op hun plaats.
Lua Lomi komt uit de lineage van Aunty Mary Gibson van Maui. Lua Lomi master Jimmy Quitan (Maui) is de laatste die de kennis overgedragen heeft gekregen.

Duur van een sessie:  60 of 90 min

Buikmassage “Opu Huli”

Opu Huli (buikmassage) is een belangrijk element in Hawaiiaanse Lomilomi Massage.

Volgens deze traditie herbergt de buik onze vitale organen

Wanneer je organen niet meer op de juiste plek zitten, door oa stress of emoties, creëert dat (spier)spanning in je hele lichaam. De buik is ook het centrum van onze intuïtie. Het is de bakermat van onze emoties, daar ligt nu juist de connectie met onze voorouders. We nodigen je in deze sessie meestal uit om in je eigen vergevingsproces te gaan en al die oude diepe zware herinneringen (bewust en onbewust) los te laten. Een betere rustige ademhaling resulteert in dit proces. 

Opu Huli verlicht alvast pijn in de onderrug en brengt de organen weer terug op hun plek zodanig dat je weer vrijer kan ademen en je voelt je meer ontspannen. Een goede buikmassage kan een diepe indruk achterlaten. Vooraleer aan de buik gewerkt wordt, is ontspanning heel belangrijk. Vandaar worden eerst andere delen van het lichaam behandeld. 

Opu Huli of buikmassage wordt meestal geïntegreerd in  andere Lomi Lomi behandelingen.

Duur van een sessie:  60 min 

Lomilomi Keiki (massage for kids)

Als je in de kinderjaren voor je lichaam en welzijn zorgt, zal je later in het volwassen leven meer vreugde, vitaliteit en lichtheid voelen.

Regelmatige Lomilomi (vooral de rug) massages helpen jouw kind om wat opgeborgen is los te laten en te ontspannen. Dit verbetert naast het algemene welzijn ook het lichaamsbewustzijn en het zelfvertrouwen.

Duur van een sessie:  60 min 

Lomilomi Wawae

Dit is een heel oude Hawaiaanse behandeling dat op de vloer wordt uitgevoerd. Er wordt vooral met de knieën en voeten gewerkt, “backwalking” is ook een deel van de sessie. Hierdoor wordt er meer druk uitgeoefend en een diepere release wordt gecreëerd. De volledige naam voor deze stijl van lomilomi is Ka wāwae lomilomi ma ka papahele. Het is een dynamische en meditatieve manier van werken uit de familietraditie van Aunty Maile Napoleon. 

Duur van een sessie:  60 min

Lomilomi Hapai (voor zwangere vrouwen) / zijlig massage

Ben je zwanger ? Proficiat. Vraag dan naar een Hapai Lomilomi, Een speciale massage, in zij- en rugligging, voor zwangere vrouwen die op zoek zijn naar een ontspannende tijd en om zwangerschapsgerelateerde fysieke veranderingen zoals vermoeidheid, zwelling, spier- en gewrichtsproblemen te verlichten. Ideaal ook voor het uitlijnen van het lichaam na de bevalling. Dit type massage werkt ook goed voor iedereen waarbij buikligging niet zo prettig aanvoelt. 

Duur van een sessie:  60 min 

Soul

Ho’Oponopono

Ho’Oponopono is een eenvoudige en tegelijkertijd diepgaande conflictoplossende Hawaiaanse helingsmethode om opnieuw balans en harmonie te brengen met jezelf, met anderen en de hele wereld.  

Met eenvoudige inzichten nodigt het je uit om geblokkeerde energie, vastgeroeste overtuigingen en oude wonden om te zetten in positieve energie en liefde. Het leert je om verantwoordelijkheid te nemen, om alles een plaats te kunnen geven, om lief te zijn/hebben en je te ontdoen van de opeengestapelde emoties van valse gedachten.

Het is opnieuw een verbinding maken met jouw bron van liefde en licht, zodat herinneringen aan oude wonden je niet langer negatief beïnvloeden. Laat je licht weer volop schijnen. Het is je geboorterecht.

Bewustwording is de eerste stap om te begrijpen dat elke persoon de kracht heeft om door de manier van denken een betere gezondheid te bereiken. De antwoorden die we zoeken, zijn binnenin te vinden. 

Als Lomilomi & Ho’Oponopono-beoefenaars ondersteunen wij jou in dit proces.

“Met respect voor de hawaiiaanse leraren, deze methode wordt overgedragen van generatie op generatie”. Ho’Oponopono leer je vooral door observatie, hoe onze Kumu’s (leraren) dit integreren in hun leven. Het lezen van een boek over Ho’Oponopono, leert je niet over het toepassen van Ho’oponopono, maar wel wat het is. Meestal worden de 4 zinnen toegevoegd, het is veel meer dan dit. 

Ho’Oponopono wordt geïntegreerd in de Hawaiian Bodyworks. Wil je een sessie met een volledige focus op Ho’oponopono (zonder massage), vraag dan een Intake Ho’Oponopono gesprek aan (60 minuten)

BEWEGENDE Meditatie UIT HAWAII

HERBRONNEN met de Bewegende meditatie uit Hawaii    

Deze MEDITATIE is gekend onder de naam “Flying Dance” en het bestaat vooral uit zich verbinden met de aarde en met je Zijn, door beweging en onze ademhaling.

 

Walk forward on your path with greater ease.

Je hoofd leeg maken? Stevig met je voeten op de grond staan?
Je gedragen voelen? Loslaten wat je niet meer hoeft?

Meer vreugde voelen.

Met een aantal eenvoudige stappen bewegen we samen op het ritme uit Hawai’i.

De stappen worden je voorgedaan zodat je alleen maar hoeft te volgen.

Kom even kennismaken met deze hawaiiaanse meditatie “Flying Dance”.

Het is gegrond en het stelt je in staat om vloeiend, evenwichtig en gecoördineerd te navigeren doorheen allerlei situaties in je leven.

 

Meditatie, plezier en bewegen voor iedereen.

Maandelijks op dinsdag van 19u tot 20u (te Linkebeek) 

 

Reserveer via het contactformulier