Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Agenda / Workshops / Links

HAWAIIAN HEALING

  • Hawaiiaanse meditatie: maandelijks en privé sessies (min 2p) op aanvraag: 

donderdag 3 februari van 20h tot 21h30, 300 m van Vivasana: Avenue de la Corniche 31, Braine-l’Alleud

Well being workshops: YOGA, KLANKSCHAAL en HAWAIIAANSE MEDITATIE: zondag 20 feb en/of donderdag 17 maart van 14h tot 18h. Max 15 pax. Contacteer ons om meer info te ontvangen.  

 

  • Aloha Friday: Ontdek een Lomilomi massage voor een speciale prijs (1x/maand op vrijdag) :

vrijdag 13 augustus vanaf 8u30 , elk uur. Reservatie via contactformulier.

FIT PROGRAMMA

Elke maandag starten we in groep met het FIT programma. Dagelijks tips over onze voeding, bewegen en een juiste mindset. Op weg naar een fittere versie van jezelf. Je kan wekelijks inspringen. Vul het contactformulier in om je gratis info-brochure te ontvangen.

Vraag naar onze speciale ACTIE’s via het contactformulier.

 

DONATIES:

  • Aloha In Action is een non-profit organisatie, ze staan volledig ten dienste om iedereen te helpen, om harmonie en balans opnieuw te vinden/te voelen. Zij zijn missionarissen van Aloha, van pure LIEFDE. Deze toewijding vormt de kern van alles wat ze doen en is de basis van al hun activiteiten. Wil je hen steunen, dat kan, via deze link, waarvoor dank. www.alohainaction.com 
  • De oude Hawaiiaanse cultuur is boeiend en ondersteunt mensen daadwerkelijk om gelukkiger te leven. Waarden als onvoorwaardelijke liefde, vergeving, eenheid met de natuur en elkaar, respect, verantwoordelijkheid, duurzaamheid, verbinding met onze voorouders en die van onze kinderen, zijn daarin belangrijk. De Share Aloha Foundation blijft projecten ondersteunen, steeds in samenwerking met plaatselijke stichtingen. Elke bijdrage blijft dus welkom!