Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Ik voel me telkens herboren...

Ja zeg! Een aanrader! Niet alleen zijn de massages van Natacha zacht en geborgen, ik voel me telkens herboren... de spanningen in mijn lichaam verdwijnen ook als sneeuw voor de zon. Ze werkt via het fysieke lichaam maar het effect gaat veel dieper dan dat. Daarnaast bieden de Hawaiiaanse meditaties een totale onthechting van het mentale lichaam. Zo nodig in deze materiele wereld die zoveel van onze aandacht vraagt. En dan is er de filosofie van Aloha en Ho'oponopono die, eens geïntegreerd in ons dagelijkse leven de creatie van een harmonieuze en rustige realiteit toelaten. Vol van dankbaarheid voor wat is en van hernieuwde levensvreugde. Een zo kleine investering in jezelf die zo'n grote resultaten meebrengt. Ik wens ieder toe kennis te maken met haar werk... om zichzelf dat geschenk te geven. We zijn het allemaal meer dan waard.

Femke R.

Al na de eerste behandeling was het resultaat ongelooflijk

Na enkele sessies in de magische handen van Natacha is mijn schouderpijn verleden tijd! Het relaxe kader, de begeleiding en tips van Natacha zijn top!

Leen d’H

... wat voel ik mij goed sindsdien!

Begin februari heb ik het C9 programma gevolgd: 9 dagen is niets op je levenslijn, maar wat voel ik mij goed sindsdien! De ontgifting tijdens de 1° 2 dagen, de natuurlijke producten in combinatie met gezonde voeding én bewegen heeft mij 7 kg doen verliezen en energie opgeleverd! Ook de goede opvolging van Natacha Van Britsom die ik ten allen tijde kon bellen, bij enige twijfel, ze stond steeds paraat. Dus niet twijfelen, gewoon doen!!! Ook haar massages mogen er zijn!

Chantal DN

Duurzaam effect

Zeer tevreden over het advies van Natacha en de kuur met Aloë Vera Gel, herstellend met duurzaam effect.

Ann M.

... je te remercie encore, Natacha, ...

C'est avec la plus grande bienveillance, respect et joie que j'ai reçu, sous les mains merveilleuses de Natacha, le Tempel Lomi-lomi. 2h de profonde connexion avec mon moi, de Lâcher-prise et une énorme dose d'amour ! Renaître... Respirer... Ressentir... Et vivre l'instant présent ! C'est avec gratitude que je te remercie encore, Natacha, pour ce moment hors du temps où l'esprit d'Aloha domine.

Mélanie V-B

Beautiful ...amazing

Beautiful ...amazing Massage with Aloha Spirit and Loving Hands .. Mahalo nui loa

Ronald L.

Expérience bien être plus que satisfaisante

Expérience bien être plus que satisfaisante. Natacha vous emmène au-delà de la relaxation grâce à sa technique lomi lomi. Détente assurée. Approved, MAHALO

Magali V

Het vitaliteitsprogramma is een TOP programma ...

Het vitaliteitsprogramma is een TOP programma werkt echt 👍heb het gedaan

Sylvie L.

Merci

Une dame chaleureuse, Son cœur est ouvert pour chaque personne qu'elle rencontre.

Cynthia G

Een echte aanrader!

Wat een fijne ervaring. De Tempel Lomilomi massage zorgt voor een mooie doorstroming van de energie, naast de heerlijke zachte massage. De Blokkages in mijn lichaam werden op een zachte manier losgemaakt. Natacha heeft de ervaring en intuitie om dat te doen wat je nodig hebt op dat moment. Een echte aanrader!

Anne V.

Had a wonderful massage of Natacha this afternoon!

Had a wonderful massage of Natacha this afternoon! Thank you Natacha for sharing this gift of you!

Lieve V.

.... ik kom zeker terug ...

Tot heden voel ik mij goed dankzij uw therapie, ik kom zeker terug als ik opnieuw in België ben.

Hans V

Je conseille vivement!

Beau moment de détente dans les mains de la charmante et bienveillante Natacha.

Emilie B.

An amazing first session

Relaxing and boosting! Will come back!

Mina A.

A conseiller sans modération

Un soin extraordinaire, vraiment Je recommande sans modération

Ewa DS

Dit is een echte aanrader...

Begin augustus 2020 had ik enorme darmklachten ... zoals iedereen heb ik eerst de dokter gecontacteerd ... ik kreeg medicatie ... toch voelde ik het gaat niet beter er is meer dan medicatie nodig of heb ik wel de medicatie nodig? Ik heb Natacha Van Britsom gebeld en legde mijn probleem uit... ZIJ was de oplossing ! Ze heeft me gemasseerd en ik heb de producten die ze me aanraadde gebruikt ... mijn opgezwollen buik darmklachten gingen stilaan over dankzij deze ongelofelijke behandeling! Ik ben Natacha dankbaar! Het is een aanrader echt waar! Zo opgelucht zo blij dat zij mij geholpen heeft en vooral begreep! Dankjewel

Ruth C.

Beter slapen dankzij de pijnverlichting

Dank je wel ! Mijn man zei gisteren dat hij een enorm verschil voelt, hij heeft minder druk op zijn borstkas, kan ook beter slapen, hij voelt zich veel lichter. Hij sprak ook over psychologische effecten van het verleden dat heel belangrijk zijn. Hij kijkt naar jou op. En ik ben heel tevreden dat hij bij jou in behandeling is ! Bedankt voor alles wat je al gedaan hebt, je hebt gouden handen en vooral een gouden geest! #neurostimulatie&redlight therapie #Ho'Oponopono

S van H

Wil jij ook een review schrijven? 

Hieronder kan je dit neerpennen, waarvoor dank.